Marjan mehustus kylmäpuristusmenetelmällä
Tuo marjasi meille
me mehustamme marjasi ja
pakkaamme mehun puolestasi hanapussiin!
Valmistamme laadukasta, kirkasta ja vähäsakkaista marjamehua
Pakkaamme mehut hanapussiin
Mehut säilyvät huoneenlämmössä
UUSI osoitteemme on 1.2.2024 alkaen Vuolteenmäentie 6A, Mäntsälä (Linnalan yritysalue)
Olemme avoinna ympäri vuoden!
Vinkki! Omenan satokaudella puutarhamarjat kannattaa pakastaa, ja tuoda mehustamolle myöhemmin talvella.
Jos omenasato on runsas, keskitymme pelkästään sen puristamiseen.
Pakastemarjat otetaan sulamaan huoneenlämpöön 1 vuorokausi ennen mehustamolle tuloa. Jäiset marjat tyhjennetään pakastuspusseista ja rasioista sankoon tai saaviin sulamaan. Marjojen tulee olla sulia mehustamolle tuotaessa!
Emme mehusta kivellisiä hedelmiä esim. luumua, kirsikkaa ja kriikunaa. Marjamehu voidaan valmistaa sokeroituna tai sokeroimattomana. Meiltä saat myös mehun sokeroimiseen tarvittavan sokerin. Meiltä on saatavana 3 litran hanapakkauspusseja. Avaamattomassa hanapakkauspussissa pastöroitu marjamehu säilyy huoneenlämmössä noin yhden vuoden ja avatussa hanapakkauspussissa huoneenlämmössä useita kuukausia.