Marjan mehustus kylmäpuristusmenetelmällä

Kuvassa raikasta kylmäpuristettua täysmehua punaisesta viinimarjasta

Kylmäpuristettu punaherukkatäysmehu on raikas janojuoma

Tuo marjasi meille

me mehustamme marjasi ja

pakkaamme mehun puolestasi hanapussiin!

Valmistamme laadukasta, kirkasta ja vähäsakkaista marjamehua

Pakkaamme mehut hanapussiin

Mehut säilyvät huoneenlämmössä

 

 

UUSI osoitteemme on 1.2.2024 alkaen Vuolteenmäentie 6A, Mäntsälä (Linnalan yritysalue)

Olemme avoinna ympäri vuoden!

Vinkki! Omenan satokaudella puutarhamarjat kannattaa pakastaa, ja tuoda mehustamolle myöhemmin talvella.

Jos omenasato on runsas, keskitymme pelkästään sen puristamiseen.

Pakastemarjat otetaan sulamaan huoneenlämpöön 1 vuorokausi ennen mehustamolle tuloa. Jäiset marjat tyhjennetään pakastuspusseista ja rasioista sankoon tai saaviin sulamaan. Marjojen tulee olla sulia mehustamolle tuotaessa! 

Emme mehusta kivellisiä hedelmiä esim.  luumua, kirsikkaa ja kriikunaa. Marjamehu voidaan valmistaa sokeroituna tai sokeroimattomana. Meiltä saat myös mehun sokeroimiseen tarvittavan sokerin. Meiltä on saatavana 3 litran hanapakkauspusseja. Avaamattomassa hanapakkauspussissa pastöroitu marjamehu säilyy huoneenlämmössä  noin yhden vuoden ja avatussa hanapakkauspussissa huoneenlämmössä useita kuukausia.

Aikavaraukset  045 139 17 09

Kotisivujen suunnittelua